07
نوامبر

چالش‌های پیش رو در صنعت مبلمان و تجارت الکترونیک آن

همزمان با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل(هافکس)، مدیر سایت خوگر درباره فضای پیش روی صنعت مبلمان در حوزه تجارت الکترونیک توضیحاتی ارایه کرد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، امیر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس بازار ایسنا بیان کرد: نمایشگاه‌ها آینه تمام‌نمای صنعت هستند و با هر نمایشگاهی می‌توان این سئوال را مطرح کرد که جایگاه تجارت الکترونیک در این صنعت چیست و فعالان آن در کدام مرحله و کجای پیچ‌وخم اقتصاد و بازار ایستاده‌اند.

وی در ادامه افزود: حلقه مفقوده تجارت الکترونیک در فضای اقتصادی کشور به‌تدریج و در بخش‌های مختلف به‌واسطه حضور رو به رشد استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران در این حوزه‌ها در حال شکل‌گیری است. در خصوص صنعت مبلمان کشور تاکنون به‌صورت جدی و به‌موازات سایر حوزه‌ها فعالیت فراگیر و وسیعی انجام ‌نشده بود که با ایجاد خوگر تلاش کرده‌ایم با پر کردن این خلأ در حوزه تجارت الکترونیک به دستاوردهای مناسب و درخور صنعت دست ‌یابیم.

اسفندیاری با توضیح اینکه وب‌سایت خوگر استارتاپی است که به‌صورت اختصاصی مبلمان، دکوراسیون و معماری داخلی را حوزه فعالیت خود را قرار داده و پیش‌ از این در نمایشگاه‌های هافکس  ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ و سایر نمایشگاه‌های مرتبط شرکت داشته است، افزود: اگرچه هنوز در آغاز راه هستیم و برای حصول به اهداف موردنظرمان توسعه کمی و کیفی بسیاری را  پیش‌رو داریم، تا همین مرحله نیز دستاوردهای خوبی همچون تجمیع اطلاعات در حوزه‌های بزرگی از مبلمان داشته‌ایم  و موفق به همکاری با بسیاری از بزرگان و برندهای معتبر صنعت  شده‌ایم.

وی بیان کرد: وب‌سایت از درون صنعت مبلمان و دکوراسیون، با نگاهی به آینده و با هدف تسهیل ارتباط تولیدکننده و مصرف‌کننده شکل‌گرفته است. لازم است بدانیم که  ورود به عرصه تجارت الکترونیک مبلمان کار آسانی نیست؛ دلایل متعددی مانند تنوع محصولات و دخیل‌بودن سلیقه به‌اندازه نیاز در انتخاب، روش عرضه و فروش سنتی کالا که به‌صورت ملاقات مستقیم و حضوری میان عرضه‌کننده و مصرف‌کننده و مشاهده و وارسی کالا انجام می‌شود، ضعف اطلاعات مکتوب و تصویری در خصوص کالاها برای عرضه آن‌ها در حوزه وسیع‌تر از فروش رودررو و بسیاری دلایل دیگر باعث شده تا ورود به این عرصه سختی‌ها و ریسک‌های خاص خودش را داشته باشد.

مدیر سایت خوگر گفت: بنیانگذاران خوگر با شناخت کامل از صنعت و برخورداری از تجارب و ارتباطات خوب با بزرگان و برندهای مطرح این صنعت تلاش کرده‌اند تا این مشکلات را حل کنند و سدهای موجود را بشکنند و دستاورد این تلاش وب‌سایتی است که با سه بخش مجزا ولی مرتبط، خود را آماده کرده که پاسخگوی نیازهای متنوع مصرف‌کنندگان این حوزه و راهی برای عرضه وسیع‌تر محصولات متنوع مبلمان و دکوراسیون به سراسر کشور باشد.

اسفندیاری همچنین افزود: فروشگاه اینترنتی خوگر هم‌اکنون امکان خرید اینترنتی بیش از ۳۰۰۰ محصول از ۷۰ برند معتبر را به‌صورت آنلاین فراهم کرده و بخش طراحان سایت یک شبکه اختصاصی رایگان است که به طراحان داخلی و سایر خدمات‌دهندگان این حوزه این امکان را می‌دهد تا خدمات خود را به سبک و شیوه شبکه‌های اجتماعی به مخاطبان معرفی کنند، بخش مطالب خوگر نیز با موضوعات متنوع فضای خوبی برای ایده گرفتن و تکمیل اطلاعات کاربر در حوزه‌های مورد نظرش فراهم کرده است.

وی در ادامه گفت: خوگر در اقدامی ابتکاری به‌جای استفاده از یک غرفه برای حضور در نمایشگاه مبلمان منزل ترجیح داد در خصوص حضور ۱۲ شرکت از برندهای مبلمان خانگی که محصولاتشان در سایت عرضه‌ شده تبلیغاتی انجام دهد و در کنار ۵ شرکت‌ در سالن‌های مختلف حضور داشته باشد تا امکان تعامل بیشتری با تأمین‌کنندگان کالا و مخاطبان داشته باشد.

اسفندیاری افزود: بسیار امیدوارتر از زمانی هستیم که علی‌رغم شک و تردید بسیاری از ذینفعان این پروژه، آن را آغاز کردیم  و فکر می‌کنیم که در راستای آنچه در جست‌وجویش بودیم امید بسیاری هست. از بزرگان این صنعت و شرکت‌هایی که تا این مقطع با ما همراه بوده‌اند سپاسگزاریم و از سایر فعالان این حوزه نیز دعوت می‌کنیم از این فرصت برای بهره‌گیری از سرعت و سهولت عرضه آنلاین محصولات و خدماتشان به سراسر کشور پهناورمان استفاده کنند. این اولین گام به‌سوی فعالیت‌های فرامرزی بسیار گسترده‌ای است که صنعت ما شایسته آن است و تجارت الکترونیک آن را بسیار تسهیل خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، بیست و پنجمین نمایشگاه مبلمان منزل از ۱۳ تا ۱۶ مردادماه در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد؛ مجری برگزاری این رویداد شرکت پیشگامان صنعت مبلمان پرشیا (فیپکو) بود.